Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (7)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Лесишина Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Дмитрук О. Ф. 
Електронна структура органічних сполук та їх реакційна здатність у реакціях радикального відриву атома вуглецю НО2• радикалом [Електронний ресурс] / О. Ф. Дмитрук, Л. Ф. Пікула, Т. В. Крюк, Ю. О. Лесишина // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 164-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 541.025 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Кравченко М. 
P-вітамінна активність грибного порошку шиїтаке [Електронний ресурс] / М. Кравченко, І. Кублінська, Ю. Лесишина, О. Рябошапко // Технічні науки та технології. - 2017. - № 2. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2017_2_22
Грибний порошок шиїтаке, вирощений в Україні, містить флавонові речовини, подібні до кверцетину, тому володіє Р-вітамінною активністю, що робить його перспективним інгредієнтом для створення нових харчових продуктів оздоровчого призначення.
Попередній перегляд:   Завантажити - 680.45 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Лесишина Ю. О. 
Структурно-групповой химический состав семян винограда Vitis vinifera "Лидия", произрастающего в Донецком регионе [Електронний ресурс] / Ю. О. Лесишина, Ю. А. Горяйнова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.865 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Лаховець К. М. 
Каталізоване лакказою Trametes versicolor окиснення 7,8-дигідрокси-4-гідроксиметилкумарину [Електронний ресурс] / К. М. Лаховець, О. С. Цяпало, Ю. О. Лесишина, М. С. Фрасинюк, О. М. Шендрик // Вісник Донецького національного університету імені Василя Стуса. Серія : Хімічні науки. - 2017. - № 1. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuvch_2017_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 625.155 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Кублінська І. А. 
Вітамінна активність порошку грибів Flammulina velutipes [Електронний ресурс] / І. А. Кублінська, М. Ф. Кравченко, Ю. О. Лесишина // Молодий вчений. - 2018. - № 7(1). - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_7(1)__40
Попередній перегляд:   Завантажити - 392.813 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дмитрук А. Ф. 
Кислотный гидролиз крахмала в среде субкритической воды [Електронний ресурс] / А. Ф. Дмитрук, Ю. О. Лесишина, И. И. Володченко // Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія : Хімія і хімічна технологія. - 2012. - Вип. 18. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npdntu_chem_2012_18_9
Приведены результаты экспериментальных исследований гидролиза пищевого крахмала в среде субкритической воды в присутствии органических кислот. Установлена зависимость выхода редуцирующих веществ в процессе гидролиза от химического строения и концентрации кислотного катализатора и продолжительности реакции.
Попередній перегляд:   Завантажити - 321.262 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Дмитрук А. Ф. 
Антирадикальная активность растительных экстрактов, полученных в среде субкритической воды [Електронний ресурс] / А. Ф. Дмитрук, Ю. О. Лесишина, И. И. Володченко // Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія : Хімія і хімічна технологія. - 2011. - Вип. 17. - С. 176-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npdntu_chem_2011_17_33
Изучен качественный и количественный состав растительных экстрактов, полученных в среде субкритической воды. Исследована антирадикальная активность водо- и этанольно-растворимых фракций полученных экстрактов в реакции с дифенилпикрилгидразильным радикалом.
Попередній перегляд:   Завантажити - 176.398 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського